Kanál novinek Romanonderka.cz

Program

PRO BRNO - Volební program 2010

Pá 11. 06. 2010 16:00

Program pro Brno je pokračováním našeho úsilí posledních čtyř let, kdy budujeme naše město jako přirozenou a respektovanou moravskou metropoli.

Brno je náš domov, domov našich rodin a našich přátel – nás všech Brňanů. Naše město bylo vždy svébytným kulturně-vzdělávacím a politicko-ekonomickým místem, kde mohli žít lidé, kteří vytvářeli trvalé kulturní a ekonomické hodnoty a kteří zásadně ovlivňovali nejen moravské a české prostředí.

Naším programem je pokračovat ve vytváření podmínek pro rozvoj sebevědomé komunity, která je hrdá na zvláštnosti našeho domova – Brna, ale zároveň otevřená okolnímu světu. Chceme v našem městě koncentrovat lidský a intelektuální potenciál.

Budování čehokoli pozitivního se neobejde bez zodpovědné každodenní práce, ale hlavně dobrých nápadů. Náš program není dopsaná kniha. Jsme připraveni vám soustavně naslouchat a diskutovat s vámi o tom, co by bylo dobré v Brně udělat, aby se město stalo lepším místem pro život nás všech.

Politické programy se po volbách mnohdy mění v prázdná slova bez obsahu. Za poslední čtyři roky jsme dokázali, že máme městu co nabídnout, máme mezi sebou lidi, kteří umějí pracovat pro prospěch ostatních, a že jsme schopni své předvolební sliby realizovat. Chceme i příští čtyři roky dávat našim slovům obsah – spolu s vámi. Brno si zaslouží společné úsilí nás všech.

Přílohy / dokumenty:

ico-pdf volebni-program-2010.pdf [PDF, 3.34 MB]

Rychlá navigace