Kanál novinek Romanonderka.cz

Ptali jste se

 

Vyhledávání

Út 8. 9. 2009 | Rondo

Otázka:
Dobrý den.Chci se zeptat,jestli stále trváte na převodu haly RONDO Kometě a tím ji nechat zlikvidovat a zavřít pro všechny.To co dokážou, nám opět předvedli za Lužánkama.O tom, jak se tam dostali a jak to dopadlo ví dnes už každý,včetně likvidace Techniky. Kolik toho bude muset tento klub ještě zničit a zdevastovat.Co jim nabídnete po zadlužení a zničení Ronda,až zase začnou křičet ,že nemají podmínky a nemají kde hrát?Kolik ještě vytáhnete peněz z našich daní na podporu soukromého klubu?To máte takový strach z těch opilců,co se zase po občerstvení v hospodách budou procházet po Brně,dělat bordel a řvát Vaše jméno i když polovina z nich ani neví o co jde. Zdenek Hajný

Odpověď:
Vážený pane,

děkuji Vám za Váš e-mail ze dne 31. srpna 2009. Hala Rondo je nyní v majetku městské společnosti STAREZ-SPORT, a. s. Město Brno v této chvíli připravuje koncepci městských sportovišť. Odbor školství, mládeže a tělovýchovy MMB proto oslovil zmíněnou společnost, aby se vyjádřila k záměru pronajmout halu Rondo klubu HC Kometa Brno.
Co se týče „likvidace Ronda“, o níž píšete, nevím, co přesně máte na mysli. Naopak, město Brno nyní halu Rondo rekonstruuje za cca 400 mil. Kč. Smyslem rekonstrukce je otevření haly dalším aktivitám jak sportovním, tak kulturním a společenským. Zároveň mi není známo, že by byla hala zadlužena.
Ohledně financování klubu Kometa, o němž se zmiňujete, uvádím následující: klub dostává finanční prostředky v rámci pravidel udělování dotací pro vrcholové sporty, které schvaluje Zastupitelstvo města Brna (po projednání v Komisi RMB pro tělesnou výchovu a sport a v Radě města Brna).
Snahou města Brna je pomoci vybudovat z klubu Kometa prvotřídní hokejový klub s nejvyššími ambicemi v extralize. Doufám, že společně s Vámi budeme v nejbližších letech fandit Kometě také ve finále extraligy.

S pozdravem

Roman Onderka

Po 7. 9. 2009 | Scoreboardy v Rondu

Otázka:
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, zda-li ty barevné tabule, které přehrávají opakované záběry a různé momenty v Rondu zůstanou i na extraligovou sezonu, jsou opravdu kvalitní a dobré, konečně si člověk může vychutnat opakovaný gol.

Marcel Nový

Odpověď:
Dobrý den,
Vámi zmiňované scoreboardy budou v hale Rondo instalovány i po dobu extraligové sezony 2009 – 2010. Do budoucna budou v rámci II. Etapy rekonstrukce haly Rondo nahrazeny novým zobrazovacím zařízením – multifunkční kostkou, která bude zavěšena nad středem ledové plochy a nabídne jak kvalitnější rozlišení, tak i využití mnoho dalších funkcí a efektů.

S pozdravem

Roman Onderka

Rychlá navigace